Avtohiša Snoj

Avtohiša Snoj - Uspešno družinsko podjetje, kjer je skrb za celovito ponudbo strankam eden trdnejših temeljev uspešnega poslovanja. Podjetje z več kot tridesetletno tradicijo prisluhne kupcu, obravnavamo ga osebno in se zato v njegovo veliko zadovoljstvo posvetimo njegovim potrebam, željam in pričakovanjem. Zadovoljne stranke so naše največje bogastvo.

Eurosider - NitrothermSpray

Eurosider družba s svojimi začetki sega v leto 1973 kot Italfilo ® SAS, kjer so proizvajali bakrene palice in žice, ki so se uporabljale pri varjenju letal tipa MIG. V 80-ih se je podjetje preoblikovalo v podjetje za proizvodnjo in trženje energije z industrijskimi plini, kot so dušik in kisik, pridobljenimi s PSA (Pressure Swing Adsorption) postopki, s čimer so v trenutku postali vodilni na globalnem trgu.

Podjetje je danes znano kot Eurosider, s sedežem v Grosseto, kjer imajo upravo in proizvodnjo za produkte NitrothermSpray. Eurosider sodeluje z usmerjenimi zastopniki in distributerji v Italiji in po vsem svetu.

KONTAKT

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

PREKO OBRAZCA

PO TELEFONU

+ 386 (0) 41 681 541


Avto Snoj d.o.o.
Cesta Ceneta Štuparja 4A
1231 Ljubljana - Črnuče
E-mail:info@eurosider-slo.com

ZAKAJ NITROTHERMSPRAY?

Ker je Nitrothermspray revolucionarna tehnologija barvanja, ki lahko deluje pri nižjih pritiskih in konstantni temperaturi. Sistem prinaša pomembne prednosti: zmanjšanje stroškov materiala, povečanje produktivnosti, višja kvaliteta končnih izdelkov in večja prijaznost do okolja.

PREBERI VEČ

KONTAKTIRAJTE NAS

Avtohiša Snoj d.o.o.
Cesta Ceneta Štuparja 4A
1231 Ljubljana - Črnuče
+ 386 (0) 41 681 541
   
info@eurosider-slo.com